maandag 31 oktober 2011

Promo: Spelletjes (Herhaling)



Een studente meldt zich op het bureau. Ze verklaart dat ze tijdens een feestje verkracht is door bekenden, maar haar vrienden zeggen dat ze het zelf wilde. Net als Wolfs en Eva kunnen bewijzen dat ze verkracht is, trekt het meisje haar aangifte in.

Ook Romeo en Marion hebben te maken met een slachtoffer dat geen aangifte wil doen. Daar nemen ze geen genoegen mee.

Vrijdag 4 november 20:30 uur Nederland 1

zaterdag 29 oktober 2011

Flikken Maastricht op Uitzending Gemist mogelijk binnenkort betaald

Er wordt momenteel door de Publieke Omroep onderzocht of een gedeelte van het huidige aanbod op de website in de toekomst tegen betaling kan worden aangeboden. Dit blijkt uit de vrijdag gepubliceerde Meerjarenbegroting 2012 - 2016 van de Publieke Omroep. Nieuws en actualiteitenprogramma's blijven gratis series waaronder Flikken Maastricht worden mogelijk betaald. Naar verwachting zal de prijs per aflevering € 1,- tot € 1,50 zijn. Voor diegene die geen zin hebben voor te betalen bestaat er natuurlijk nog altijd de optie om een ouderwetse video recorder of harddisk recorder te gebruiken. Dit zijn plannen voor de toekomst dus voorlopig kunnen we nog wel gewoon Flikken Maastricht gratis op Uitzending Gemist kijken.

Bron: WebSonic.nl

Herhaling Seizoen 3

Nadat 2 weken terug de laatste aflevering van Flikken Gent is uitgezonden zend de Tros sinds gisteren seizoen 3 nogmaals uit.

Hier de aflevering van gisteren:
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.


Opmerking: Dit artikel is een beetje laat wegens de herfstvakantie

Uitzend data van seizoen 6 en de Overloper gewijzigd

De uitzend data van seizoen 6 en de Overloper zijn gewijzigd. Hier de nieuwe data:

  • De Overloper: Vrijdag 27 januari
  • Seizoen 6: Vanaf vrijdag 3 februari
Bron: Tros

Opmerking: Dit artikel is een beetje laat wegens de herfstvakantie

Opnames seizoen 6 zitten erop

De opnames van seizoen van seizoen 6 zijn afgerond. Hier onder het stukje van de Tros website:
Half oktober zijn de laatste opnames geschoten voor de nieuwe serie van Flikken Maastricht. Deze nieuwe, alweer zesde reeks van de populaire TROS-serie staat bol van de spectaculaire verhaallijnen. Zo worden er bij de ontknoping van de reeks tanks, soldaten en marechaussees  bijgehaald. En dit allemaal in het kader van de komst van een machtig persoon uit de Verenigde Staten. En natuurlijk gebeurt er ook genoeg in de persoonlijke levens van Eva, Wolfs, Marion en Romeo, centraal.
Naast de vaste cast zullen er dit seizoen weer aantal gastrollen worden vervuld door onder anderen Isa Hoes en Frans Bauer.
De telefilm van Flikken Maastricht, getiteld 'De Overloper', is te zien op vrijdag 27 januari en meteen daaropvolgend, vanaf vrijdag 3 februari, de nieuwe reeks van Flikken Maastricht.
Bron: Tros

Opmerking: Dit artikel is een beetje laat wegens de herfstvakantie

donderdag 20 oktober 2011

Opnames van laatste aflevering seizoen 6

Afgelopen Maandag zijn er bij Abdij Rolduc in Kerkrade opnames geweest voor de laatste aflevering van seizoen 6. De aflevering gaat erover dat president Obama van de Verenigde Staten op bezoek is in Nederland. Eva en Wolfs proberen te ver komen dat een sluip schutter het vuur opent op de president. Alleen geloven de Amerikaanse security mensen van president Obama Eva en Wolfs niet.

Hoe dit afloopt zien we in Maart volgend jaar.

Hier een fragment van de Politie Limburg:

zondag 16 oktober 2011

Laatste aflevering van Flikken Gent

Eergisteren heeft de Tros de laatste aflevering van Flikken Gent uitgezonden. Deze aflevering is in Vlaanderen op één al in 2009 uitgezonden. De Tros heeft alle 10 de seizoenen van Flikken Gent vanaf 2001 uitgezonden. Na 10 seizoen is de serie gestopt. Hopelijk gaat Flikken Maastricht ook nog minstens door tot het 10de seizoen (en hopelijk nog langer). De serie heet origineel Flikken maar omdat in 2007 de Tros ook met de Nederlandse spin-off Flikken Maastricht kwam heet de serie sinds toen ook Flikken Gent.

Hier de laatste aflevering:
Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten.

(deze aflevering is maar maximaal een week na de uitzend datum terug te kijken)

Aanstaande vrijdag komt de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring wat hierna komt is nog niet bekend. Mogelijk worden afleveringen van Flikken Gent of Flikken Maastricht herhaald.

dinsdag 11 oktober 2011

Angela Schijf zwanger van haar derde kind

Angela Schijf is zwanger van haar derde kind. Ze is sinds 2002 getrouwd met acteur en zanger Tom Van Landuyt die we allemaal kennen uit de serie als Guy Daneels in de laatste 2 afleveringen van seizoen 1 en de eerste aflevering van seizoen 2 (Britt (de roof 1)Grensgeval (de roof 2) & Afgemaakt). Angela en Tom hebben al 2 dochters Bloem en Mensje.

maandag 3 oktober 2011

Foto's boek presentatie & opnames bij MVV

Vanmorgen is het boek Flikken Maastricht: Achter de Schermen gepresenteerd in boekhandel de Selexyz in Maastricht. Auteur Jim de Koning reikte het eerste exemplaar uit aan oud-burgemeester Gerd Leers en de hoofdrolspelers Victor Reinier en Angela Schijf. Jim de Koning greep de boekpresentatie aan om zijn vriendin ten huwelijk te vragen, zij gaf als antwoord ja. Meer informatie over het boek vind je in het oude artikel.

Foto's van de boek presentatie>>>


Afgelopen vrijdag werden ook nog opnames gemaakt tijdens de voetbal wedstrijd MVV Maastricht - FC Eindhoven. MVV Maastricht won de wedstrijd met 1-0.

Foto's van de de wedstrijd>>>






Heb je trouwens zelf nog foto's gemaakt van de boek presentatie of de opnames (maakt niet uit welke) dan kun je die doorsturen via Twitter - @flikken_maastri.

zaterdag 1 oktober 2011

Flikken Maastricht is helaas niet genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring

Helaas is Flikken Maastricht niet genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. Net als vorig jaar is het niet gelukt ondanks de oproep van Angela en Victor. Wel genomineerd zijn The voice of Holland, Voetbal International en Wie is de Mol?.