woensdag 23 november 2011

Promo van seizoen 6 van Flikken Maastricht

Over ongeveer 2 maanden is het dan zo ver, dan krijgen we weer een nieuw seizoen van Flikken Maastricht. Maar nu alvast kunnen we al deze promo kijken van het nieuwe seizoen:



Dit zien we onderen andere in de promo:

Hoe dit allemaal gaat aflopen zien we vanaf vrijdag 3 Februari op Nederland 1
(in de promo staat 27 Januari maar dit is de datum van "De Overloper")

Alle berichten over seizoen 6 vind je hier

Promo: Ambitie (Herhaling)



Eva heeft verlof en probeert de dood van haar man te verwerken. Romeo mag Wolfs assisteren bij de moord op de chef van een sterrenrestaurant. De samenwerking tussen Wolfs en Romeo verloopt niet zo prettig als die met Eva. Toch krijgen Wolfs en Romeo een inkijkje in de wereld van de haute cuisine waar eerzucht, ambitie en jaloezie een grote rol spelen.

Marion krijgt te maken met een door een junk uit het ziekenhuis gestolen videocamera. Daarop staat de laatste boodschap die een stervend meisje voor haar familie gemaakt heeft. Marion en hoofdinspecteur Hoeben zetten alles op alles om de camera te vinden voor die beelden gewist zijn.

Vrijdag 25 November 2011 20:30 uur Nederland 1

maandag 14 november 2011

Promo: Eerwraak (Herhaling)



Het gaat dan toch gebeuren; Eva en Frank gaan trouwen. Wolfs kan niet anders dan zich erbij neerleggen.

Net als Aeisha, een Afghaans meisje dat uitgehuwelijkt dreigt te worden. Maar niet iedereen legt zich neer bij de gang van zaken. En dat leidt tot moord en doodslag.

Vrijdag 18 November 2011 20:30 uur Nederland 1

vrijdag 11 november 2011

Promo: Valse liefde (Herhaling)



Terwijl Eva en Frank hun huwelijk voorbereiden, krijgen zij en Wolfs te maken met een neergeschoten Maastrichtenaar. Hij kan zich na afloop niets herinneren van de schietpartij. Wolfs en Eva moeten onderzoeken wat er gebeurd is en het spoor leidt al snel naar illegale prostituees en mensenhandelaars.

Marion en Romeo zoeken een vermist meisje.

Vrijdag 11 november 2011 20:30 uur Nederland 1

vrijdag 4 november 2011

Opnames 'De Overloper'

De opnames van 'De Overloper' zullen zijn van 10 November tot 13 December (eerder stond er een fout waarin stond tot 13 November. Met dank voor het melden aan @acteurmarc op Twitter). Eerder werden er al een paar opnames gemaakt tijdens de carnavalsoptocht van Maastricht in Maart.

In 'De Overloper' word de relatie tussen Eva en Wolfs op de proef gesteld. Ook zullen we te weten komen wat er is gebeurd met de verdwenen 4 miljoen. Mogelijk zal 'De Overloper' dus een vervolg op seizoen 5 zijn en zal het beginnen waar seizoen 5 geĆ«indigd is. Dit is ook het meest logische omdat eerst 'De Overloper' word uitgezonden en dan pas seizoen 6.

Hier het einde van seizoen 5:
Bron: flikkenmaastricht.info