vrijdag 25 april 2014

Promo: Belaagd



Er verdwijnt een jongetje op weg naar school. Als blijkt dat er een beruchte Belgische pedoseksueel zich aan zijn toezicht onttrokken heeft, gaan alle alarmbellen af. Maar Wolfs vertrouwt het niet helemaal als blijkt dat de moeder een dochter is van Coscun Hamza, de clanleider van de Hamza's.

Eva waarschuwt voor tunnelvisie, maar Wolfs en officier van justitie Jens Bols denken dat de ontvoering met de drugszaken van de clan te maken heeft. Ze lijken gelijk te krijgen als ze Coscun afluisteren en horen dat hij bezig is een vrachtwagen heroïne te regelen als losgeld om zijn kleinzoon vrij te kopen.

Romeo en Esmee onderzoeken een reeks diefstallen en schuurbrandjes in een buurt waar men niet bepaald staat te springen om de politie van dienst te zijn. Op uitnodiging van Esmee gaat Romeo mee naar een concert. Waar hij geen rekening mee heeft gehouden is de nieuwe vriend van Esmee.

Wolfs en Eva ruziën over de strategie van Fleurs verdediging. Wolfs wil dat Eva voor Fleur getuigt dat ze in grote psychische nood zat. Maar Eva weigert te liegen.

Met gastrollen van: Martijn Nieuwerf, Ali Ciftici, Tibor Lukács, Javier Guzman, Maud Dolsma, Marjolein Beumer, Bianca Krijgsman.

Bron: Tros

Uitzending: Privé

Uitzending: Privé
Opmerking: Deze uitzending is maar 7 dagen terug te kijken op Uitzending Gemist.

Kijkcijfers

Deze aflevering is door 2.074.000 mensen bekeken en staat daarmee op de nummer 2 van best bekeken programma's van die dag (bron: Stichting Kijkonderzoek).

vrijdag 18 april 2014

Promo: Privé



Een man bezoekt een seksclub en doet daarna aangifte bij Wolfs en Eva omdat er volgens hem meisjes tegen hun wil aan het werk zijn in de club. Het duo gaat kijken en treffen daar ook weer de man voor de deur aan. Hij blijkt een privédetective, maar weigert te zeggen wat hij daar doet. Als Wolfs en Eva in de club inderdaad slachtoffers van vrouwenhandel aantreffen, wordt de rol van de privédetective telkens schimmiger. De vraag is wat hij van de meisjes wil en onduidelijk is ook wie er slachtoffer is en wie dader.

Romeo en Esmee zitten achter een scooterdief aan. Telkens als ze hem in het vizier hebben, ontsnapt hij. Dan komen ze in een achtervolging terecht waarbij de jonge scooterdief hard onderuit gaat. De zaak lijkt opgelost, maar zo eenvoudig blijkt dat niet. De jongen klaagt namelijk Esmee en Romeo aan. Wolfs botst met de advocate van Fleur die de zitting aan het voorbereiden is en zijn ideeën voor de verdedigingsstrategie niet ziet zitten.

Met gastrollen van: Kiki Classen, Henk Poort, Rik Hoogendoorn.

Bron: Tros

zaterdag 12 april 2014

Uitzending: Djellaba

Uitzending: Djellaba
Opmerking: Deze uitzending is maar 7 dagen terug te kijken op Uitzending Gemist.

Kijkcijfers

Deze aflevering is door 1.839.000 mensen bekeken en staat daarmee op de nummer 2 van best bekeken programma's van die dag (bron: Stichting Kijkonderzoek).
Dit zijn de voorlopige kijkcijfers van deze uitzending (KDU). De definitieve kijkcijfers zijn pas 7 dagen na de uitzending beschikbaar.

vrijdag 11 april 2014

Promo: Djellaba



Na een moskeebezoek wordt een oudere man, in djellaba gekleed, op straat neergeschoten. Bij zijn lijk staan een paar onduidelijke cijfers. Het is niet de eerste keer dat een moslim, naar het lijkt willekeurig, wordt neergeschoten. In een naburige stad is het ook gebeurd. Als Wolfs en Eva onderzoek doen op de plaats delict merken ze dat ze er nog een probleem bij hebben: het slachtoffer is de vader van Coscun Hamza. Die staat aan het hoofd van de Hamzaclan, een familie die drugs verhandelt en aanvoert. Natuurlijk wil ook Coscun weten wie zijn vader heeft vermoord en Wolfs en Eva doen er alles aan de dader als eerste te vinden. Het spoor leidt ze naar Gabriel, een ex-commando die in Afghanistan gediend heeft.

Marion en Romeo krijgen te maken met een dochter die hun hulp inroept. Zij vermoedt dat de verzorgster van haar vader misbruik van zijn dementie maakt om zijn geld te verduisteren.

Met gastrollen van: Martijn Nieuwerf, Ali Cifteci, Tibor Lukács, Dolf de Vries.

Bron: Tros

zaterdag 5 april 2014

Uitzending: Mineur

Uitzending: Mineur
Opmerking: Deze uitzending is maar 7 dagen terug te kijken op Uitzending Gemist.

Kijkcijfers

Deze aflevering is door 2.150.000 mensen bekeken en staat daarmee op de nummer 2 van best bekeken programma's van die dag (bron: Stichting Kijkonderzoek).

vrijdag 4 april 2014

Promo: Mineur



De bassist van de begeleidingsband van een beroemde zangeres overlijdt aan een overdosis. Wolfs en Eva stappen in de wereld van de muziek waar seks, drugs en geld de dagelijkse gang van zaken bepalen. Niet bepaald Eva's wereld en zij zou de de zaak dan ook het liefst af willen doen als een ongeluk.

Wolfs vindt echter dat er teveel mensen zijn die profijt zouden kunnen hebben van de dood van de muzikant. De grote vraag is dus of het een overdosis is of een verhulde moord. En was de bassist wel het beoogde slachtoffer? Romeo en Marion worden bij een inbraak in de haven op een boot geroepen. De dader is een zwaar autistische man die ze niets kan vertellen over wie hij is en waar hij woont. Het enige dat hij bij zich heeft, is een viool.

Met gastrollen van: Martijn Nieuwerf, Tibor Lukács, Ellen ten Damme, Terence Schreurs.

Bron: Tros