zaterdag 31 oktober 2015

Uitzending: Klem

Uitzending: Klem
Opmerking: Deze uitzending is maar 10 dagen terug te kijken op NPO.nl.

Kijkcijfers

Deze aflevering is door 2.115.000 mensen bekeken en staat daarmee op de nummer 2 van best bekeken programma's van die dag (bron: Stichting Kijkonderzoek).

vrijdag 30 oktober 2015

Promo: Klem

Promo: Klem

Er duiken vervuilde pillen op in het uitgaanscircuit in Maastricht. Het loopt voor één meisje fataal af. Na bestudering van bewakingsbeelden wordt gelukkig de dealer snel gepakt, maar hij weigert iets te zeggen.

Omdat er te weinig bewijs is, moet Bols hem laten lopen, waarna Wolfs en Eva de jongen in de gaten houden. Dat brengt ze al snel naar de plek waar de pillen geproduceerd worden.

Mechels dwingt Wolfs om de relatie met Bols te verbeteren en samen uit eten te gaan. Als er tijdens dat etentje een aanslag op Bols gepleegd wordt, blijkt deze al langer te worden bedreigd. Hoogstwaarschijnlijk door de bende juwelendieven die Wolfs en Eva eerder gepakt hebben.

Fleurs situatie in de gevangenis verslechtert met de dag en de directie van de gevangenis weigert haar situatie te verbeteren. Wolfs probeert van alles, maar ook Mechels en Bols kunnen hem niet helpen. Hij raakt meer en meer gefrustreerd en Wolfs besluit het heft in eigen hand te nemen.

Gastrollen:
Maud Dolsma
Martijn Nieuwerf
Lieke Antonisen
Ursul de Geer
Willem Voogd
Sander Foppele
Antje Montero
Ids van der Krieke
Jade Olieberg

Bron: AVROTROS

zaterdag 24 oktober 2015

Uitzending: Het stuk

Uitzending: Het stuk
Opmerking: Deze uitzending is maar 10 dagen terug te kijken op NPO.nl.

Kijkcijfers

Deze aflevering is door 2.035.000 mensen bekeken en staat daarmee op de nummer 3 van best bekeken programma's van die dag (bron: Stichting Kijkonderzoek).

vrijdag 23 oktober 2015

Promo: Het stuk

Promo: Het stuk

Het is avond en een aantal studenten van de toneelschool van Maastricht repeteert voor een toneelstuk. De gemoederen en emoties lopen zo hoog op dat een paar acteurs huilend en ruziënd naar buiten rennen. Eén van hen wordt ’s ochtends dood in de Maas aangetroffen.

Wolfs en Eva doen onderzoek en krijgen te maken met een eigenwijze regisseur. De man is een bekend, aanstormend talent die niet schroomt om zijn acteurs, desnoods met drugs, tot het uiterste te dwingen. Voor Wolfs en Eva is het duidelijk dat dit experiment de jongen noodlottig is geworden. Dit blijkt echter nog lastig te bewijzen.

Fleur heeft het zwaar te verduren in de gevangenis. Ze is bedreigd door vrouwen die door Wolfs en Eva in de gevangenis zijn beland. Er wordt zelfs een poging tot moord op haar gepleegd. Wolfs doet wat hij kan, maar de gevangenisdirectie lijkt het allemaal helemaal niet zo serieus te nemen.

Gastrollen:
Maud Dolsma
Martijn Nieuwerf
Guy Clemens
Khaldoen Elmecky
Juul Vrijdag

Bron: AVROTROS

zaterdag 17 oktober 2015

Uitzending: Plan B

Uitzending: Plan B
Opmerking: Deze uitzending is maar 10 dagen terug te kijken op NPO.nl.

Kijkcijfers

Deze aflevering is door 2.161.000 mensen bekeken en staat daarmee op de nummer 2 van best bekeken programma's van die dag (bron: Stichting Kijkonderzoek).

vrijdag 16 oktober 2015

Promo: Plan B

Promo: Plan B

Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontziende criminelen die het voorzien hebben op een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje van een medewerkster die ze binnenlaat en toegang geeft tot de kluis.

De mannen gaan ervandoor met een grote hoeveelheid dure sieraden. Maar door alert optreden van Wolfs en Eva weten ze één van de daders te pakken voordat hij via de luchthaven kan ontsnappen. Ze verhoren de man, Serge, maar die geeft geen krimp en lacht ze zelfs uit. De volgende dag blijkt waarom. Zijn mededaders hebben het zieke meisje ’s nachts weer ontvoerd en dreigen haar te doden als Serge niet nog dezelfde dag vrijkomt. Terwijl iedereen jacht maakt op de verblijfplaats van het meisje kunnen Wolfs en Eva niet anders dan Serge laten lopen. Samen met Mechels en Bols verzinnen ze een gewaagd plan om het meisje te vinden en Serge weer op te pakken.

Marion en Romeo krijgen ondertussen te maken met een vondeling die bij de kerk is gevonden. Uit nader onderzoek blijkt dat dit niet de eerste keer is.

Gastrollen:
Martijn Nieuwerf
Celine Purcell
Ad van Kempen

Bron: AVROTROS

zaterdag 10 oktober 2015

Uitzending: De wethouder

Uitzending: De wethouder
Opmerking: Deze uitzending is maar 10 dagen terug te kijken op NPO.nl.

Kijkcijfers

Deze aflevering is door 2.190.000 mensen bekeken en staat daarmee op de nummer 3 van best bekeken programma's van die dag (bron: Stichting Kijkonderzoek).

vrijdag 9 oktober 2015

Promo: De wethouder

Promo: De wethouder

Een wethouder krijgt het zwaar te verduren als hij bij een vergadering van de plaatselijke voetbalclub geen extra financiering regelt. Het gevolg is dat de voetbalclub haar velden kwijtraakt en moet sluiten...

Een journalist ter plekke wil weten wat er aan de hand is en of de wethouder aan vriendjespolitiek doet. De volgende ochtend wordt de man doodgeslagen voor zijn woning gevonden. Iedereen is ervan overtuigd dat het om een wraakactie gaat van supporters. Dan komt het geruchtencircuit op gang en is de vraag of er niet meer aan de hand is. Heeft de wethouder inderdaad bevriende zakenrelaties voor getrokken bij gemeentezaken en is hij misschien wel het slachtoffer geworden van een kwade concurrent? Wolfs en Eva worden op de zaak gezet.

Romeo en Marion krijgen te maken met overlast van dealende jongeren..

Gastrollen:
Bill van Dijk
Martijn Nieuwerf
Ruurt de Maesschalck Marike van Weelden

Bron: AVROTROS

zaterdag 3 oktober 2015

Uitzending: Het dispuut

Uitzending: Het dispuut
Opmerking: Deze uitzending is maar 10 dagen terug te kijken op NPO.nl.

Kijkcijfers

Deze aflevering is door 2.190.000 mensen bekeken en staat daarmee op de nummer 2 van best bekeken programma's van die dag (bron: Stichting Kijkonderzoek).

vrijdag 2 oktober 2015

Aflevering 100 van Flikken Maastricht

Vanavond is het zover: de 100ste aflevering van Flikken Maastricht wordt uitgezonden. Acht jaar geleden werd de eerste aflevering uitgezonden op 3 september 2007. Van de 100ste aflevering was afgelopen maandag ook een speciale voorpremière waar de AVROTROS de volgende video van maakte:


Flikken Maastricht 100
Afgelopen maandag kregen honderd Flikken-fans de kans om de honderdste aflevering in voorpremière te zien. Nu, vanavond om 20.30 uur, is de rest van Nederland aan de beurt! Was jij er maandag niet bij maar wil je wel graag weten hoe het er aan toeging? #FlikkenMaastricht
Posted by Flikken Maastricht on vrijdag 2 oktober 2015


Kan je niet wachten tot vanavond? Kijk dan alvast de promo van de aflevering.

Promo: Het dispuut

Promo: Het dispuut

Wolfs en Eva krijgen te maken met een zeer bijzondere zaak. In een prachtig groot huis waar oud-studenten uit Delft na hun pensioen weer samen zijn gaan wonen, wordt een van de bewoners doodgeschoten in zijn kamer.

Het merkwaardige is dat alle andere bewoners samen aan tafel zaten ten tijde van de moord. Zij kunnen het dus niet gedaan hebben. Er is weliswaar een spoor dat naar tuin leidt, maar de tuinman die op dat moment aan het werk was, heeft niets bijzonders gezien. Wolfs en Eva breken hun hoofd over wie en vooral hoe de moord heeft kunnen gebeuren. Als ze denken dat de oplossing nabij is, stapt Eva nietsvermoedend in haar auto...

Romeo en Marion zoeken een vermiste Belgische jongen. Zijn zeer christelijke moeder maakt zich grote zorgen, want haar zoon is niet gewend om in zo’n grote stad als Maastricht alleen rond te dwalen.

Gastrollen: Derek de Lint
Truus te Selle
Theo Pont
Ad Fernhout
Martijn Nieuwerf
Pamela Teves

Bron: AVROTROS