vrijdag 16 oktober 2015

Promo: Plan B

Promo: Plan B

Wolfs en Eva krijgen te maken met niets ontziende criminelen die het voorzien hebben op een juwelier. Ze gijzelen het zieke dochtertje van een medewerkster die ze binnenlaat en toegang geeft tot de kluis.

De mannen gaan ervandoor met een grote hoeveelheid dure sieraden. Maar door alert optreden van Wolfs en Eva weten ze één van de daders te pakken voordat hij via de luchthaven kan ontsnappen. Ze verhoren de man, Serge, maar die geeft geen krimp en lacht ze zelfs uit. De volgende dag blijkt waarom. Zijn mededaders hebben het zieke meisje ’s nachts weer ontvoerd en dreigen haar te doden als Serge niet nog dezelfde dag vrijkomt. Terwijl iedereen jacht maakt op de verblijfplaats van het meisje kunnen Wolfs en Eva niet anders dan Serge laten lopen. Samen met Mechels en Bols verzinnen ze een gewaagd plan om het meisje te vinden en Serge weer op te pakken.

Marion en Romeo krijgen ondertussen te maken met een vondeling die bij de kerk is gevonden. Uit nader onderzoek blijkt dat dit niet de eerste keer is.

Gastrollen:
Martijn Nieuwerf
Celine Purcell
Ad van Kempen

Bron: AVROTROS